Personvern

Prinsipper for behandling av personopplysninger i SEBB AS.

Ved interesse ber vi besøkende om å legge igjen informasjon i et kontaktskjema. Dette innebærer å legge inn informasjon som gjør at vi kan kontakte kunden i forbindelse med sin henvendelse til våre tjenester.

Informasjonen vil være tilgjengelig for oss så lenge det foreligger en forbindelse i form av kundebehandling. 

Informasjonen lagres i en database spesielt for interessenter i våre tjenester, og vil ikke bli utgitt til en tredjepart med mindre personen varsles om dette. 

Kunden vil alltid ha mulighet til å kunne be om innsyn i informasjon, for å eventuelt be om endring eller sletting av informasjon. 

Ved å legge igjen kontaktinfo samtykker du til at vi kan behandle dine data i forbindelse med kundebehandling. 

For å kunne gi besøkende best mulig opplevelse eller hjelp benytter vi Google Analytics for å analysere informasjonen. Denne tjenesten fører statistikk om besøkende på nettsiden i form av rapporter. Informasjonen omfatter antall besøkende, geografisk plassering og hvilke faner og sider som blir besøkte på hjemmesiden vår. Les mer om dette under informasjonskapsler.

Om du mener at vi har behandlet dine personopplysninger ulovlig, har du rett til å klage til en tilsynsmyndighet.

Hos SEBB AS er det daglig leder som har ansvar for behandling av personvernopplysninger, og som kan kontaktes ved spørsmål eller innsigelser mot behandling.