Nybygg av næringsbygg og offentlige bygg

Store og små kontorbygg. Fabrikkhaller, skoler og andre offentlige bygg. Ikke noe prosjekt er for lite, og knapt nok noe for stort, når du velger en erfaren entreprenør som SEBB til å sette opp næringsbygget ditt.

Det er ikke uten grunn at SEBB AS ofte blir valgt som byggentreprenør når små og store næringsbygg skal settes opp.

For med nærmere 30 års erfaring bak seg, har det solide byggfirmaet opparbeidet seg en kompetanse og et erfaringsgrunnlag som ikke mange andre entreprenører kan skilte med.

Store og små byggeprosjekt med bygging av store skoler, barnehager, idrettshaller, kulturhus, omsorgsboliger, fabrikkhaller, driftsbygninger, kontor- og administrasjonsbygg og andre næringslokaler og offentlige bygg.

Dette er bare noe av det de godt og vel 20 dyktige fagfolkene i entreprenørselskapet har realisert av byggeprosjekt siden de etablerte seg.

Lang erfaring og bredt erfaringsgrunnlag er viktig når du skal realisere byggeprosjektet ditt uten store negative overraskelser hverken før, under, eller etter at prosjektet er realisert.

Like viktig er det å å ha en samarbeidspartner som har full kontroll på hele byggeprosessen. Vi tar oss av alt fra kostnadsvurdering, planlegging og tegning, til alt av gjennomføring fra grunnarbeid til siste list er på plass.

Det er viktig for oss at du får det du forventer – når du forventer det. Derfor kan du være trygg på at vi leverer til avtalt tid.

Ta kontakt om næringsbygg og offentlige bygg